През последната година новините към  Долф Лундгрен са свързани най-вече със създалата

...
През последната година новините към  Долф Лундгрен са свързани най-вече със създалата
Коментари Харесай

Долф Лундгрен: Боря се с рак

През последната година новините към  Долф Лундгрен са свързани най-много със създалата се драма с подготвяния филм за Драго. 

Но това е нормално, защото актьорът не е от хората, които обичат да приказват кой знае колко много за персоналния си живот. Е, това се е трансформирало, защото в предаването In Depth With Graham Bensinger Лундгрен реши да сподели, че от осем години се бори с рак, съобщи.

Долф Лундгрен споделя, че през 2015 година лекари са отрили раков тумор в единия му бъбрек. Образуванието е било отстранено оперативно и в продължението на пет години всичко е било наред. В този период, безспорно, актьорът се е подлагал на скенер. Първо през шест месеца, а по-късно веднъж годишно.

Но през 2020 година ситуацията се е влошила. Лундгрен споделя, че досега в който е бил в родната си Швеция е получил киселинен рефлукс и неотложно се е подложил на ядрено-магнитен резонанс. Резултатите от него са показали, че към зоната на първия тумор са се образували още няколко.

Последвала е намеса, при която общо цели шест тумора са били отстранени от бъбрека на актьора. По-късно обаче нов тумор се е появил в черния дроб на Долф Лундгрен. Той обаче се е развил бързо и е станал прекалено голям, за да може да бъде отхвърлен.

Това е наложило подлагането му на терапия, страничните резултати от която не са били много приятни. Въпреки всичко е траял да работи, като дори е взел присъединяване в фотосите на " Непобедимите 4 " и Aquaman and the Lost Kingdom през 2021 година в Лондон.

По това време обаче е разговарял с лекарите си и те са го посъветвали да си даде почивка и да бъде повече със семейството си. Долф Лундгрен дори твърди, че са му споделили, че му остават към две или три години живот. Но според него лекарите са смятали, че фактически му остава по-малко.

" Гледаш живота си и си казваш: Имах застрашителен живот. Имах застрашителен живот. Вече съм живял като пет живота в един с всичко, което съм направил. "

Актьорът твърди, че не се е чувствал зле заради себе си, а поради децата си и годеницата си, които ще страдат. И макар депресията да го наляга взема решение да потърси второ мнение. Тогава неговият онколог съумява да открие подобаващото лечение, с което туморното образувание да започва да се свива.

Лундгрен споделя, че планът е скоро то да бъде извадено и се надява, че повече няма да има дейни образувания. Но цялото превозване през последните осем години го е научила да прави оценка живота много повече, написа People.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР